'Du kysser min pande' - En udgivelseskoncert fyldt med kærlighed.

Udgivet af Camilla Bro, ons d. 2. nov 2022, kl. 14:30
Nyheder

'Du kysser min pande - en udgivelseskoncert og liveoptagelse fyldt med kærlighed'.

Den 4. december 2022 kl. 16 vil lyden af komponist og organist Caroline Borellos 20 nye salmer og sange fylde Helligtrekongers Kirke med alt fra sambasalmer til bluesrytmer. Fælles for dem alle er, at de sætter kærligheden i centrum og er en perlerække af bidrag til fællessang for alle generationer.

'Du kysser min pande og stryger mit hår. Du vugger mig roligt i tusinde år. Og bærer mig trygt gennem mørke og lys i bjerge og dale med guldstjernedrys'.

Sådan lyder et uddrag af titelsangen til sangbogen, som er Carolines bidrag til den danske fællessang. Alle er forskellige og farverige. Nogle synges allerede, mens andre får deres debut til udgivelseskoncerten i Helligtrekongers Kirke anden søndag i advent. Fælles for dem alle, er at de alle har noget på hjerte, nemlig eviggyldige budskaber om omsorg, kærlighed, fællesskab og fred i verden.

Caroline fortæller:

'Med titelsangen ’Du kysser min pande’ ønsker jeg at sætte fokus på omsorg og kærlighed imellem generationer. I denne særlige sang er det en hyldest til min mor, men sangen er skrevet til alle. Det er for mig kendetegnet ved en god sang eller salme, at alle inviteres til at synge med, store og små, unge og ældre, erfarne og nye sangere'.

Salmerne er frugten af et spændende samarbejde i salmeskrivergruppe fra Emmaus Højskole, hvor Caroline dyrker sin kreativitet og udvikler sig som komponist og tekstforfatter.

'Jeg håber, at sangene og melodierne kommer til at leve godt og længe' fortæller hun.

De medvirkende salmedigtere i nodebogen består af Lisbeth Smedegaard Andersen, Holger Lissner, Hans Anker Jørgensen, Sten Kaalø, Arne Andreassen, Iben Krogsdal, Jens Simonsen og Inge Hertz Aarestrup.

Koncerten finder som sagt sted søndag den 4. december 2022 kl. 16 i Helligtrekongers Kirke. Sammen med Caroline kan du opleve følgende musikere og kor: Ulla Britt Simonsen, Martin Ullitz Dahl, Yasser Pino, Rune Harder Olesen og Vallensbæk Kirkes Ungdomskor og Pigekor.

Efter koncerten serveres bobler og snacks kreeret af Prisca Kadanga. Der vil ligeledes være mulighed for at købe sangbogen til sig selv eller til en af sine kære i julegave. Bogen koster 129,-.

Koncerten er gratis.

'Du kysser min pande' udgives på forlaget Eksistensen.

Grafik af Rikke Blicher.