Koncert med pianist Jeppe Mangaard & mezzosopran Ellenmarie Rasmussen.

Søndag d. 12. marts 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Helligtrekongers Kirke, Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Jeppe Mangaard (Lars Jørgensen)
Gratis adgang

Kom med til koncert med mezzosopran Ellenmarie Rasmussen og pianist Jeppe Mangaard, hvor vi skal lytte til værker af bl.a. Aaron Copland, Claude Debussy, Niels W.Gade og Georges Bizet.

Pianisten Jeppe Mangaard  begyndte som 10-årig sin musikalske uddannelse og blev i sommeren 2022 optaget i solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium.

Som solist har Jeppe deltaget i flere nationale og internationale konkurrencer, både nationalt og internationalt. Han har tidligere vundet førstepræmie ved Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence og har for nylig vundet førstepræmie ved “Glory International Piano Competition”.

Jeppe har valgt at dedikere en betydelig del af solistklassestudiet til klavermusikken af de to danske komponister Rued Langgaard og Niels W. Gade.

Den Dansk-Amerikanske mezzosopran Ellenmarie Rasmussen har optrådt både i Danmark og internationalt. Tidligere optrædener inkluderer bl.a. alt solist i Brittens Canticle Nr. 2: Abraham and Isaac, Vivaldis Gloria, Mozarts Requiem, Händels Messias og Stabat Mater af Pergolesi. Derudover havde hun en af hovedrollerne i Händels opera Flavio Re de Longobardi, der blev opført på Helsingør Teater i Århus, i forbindelse med Århus Orgelfestival.

I løbet af sine studier har hun deltaget i sceniske produktioner af Paul Hindemiths Hin und Zurück som Robert, Sally i Samuel Barbers A Hand of Bridge, samt forskellige hovedroller i bl.a. Hans og Grete af Engelbert Humperdinck, Rosenkavaleren af Richard Strauss, Flagermusen af Johann Strauss, Carmen af Georges Bizet, Tryllefløjten, Titus og Figaros Bryllup af W.A. Mozart.

Deltagelse i koncerten er gratis og vi glæder os til at byde jer velkommen til en storslået og smuk koncert.