Æblehøstgudstjeneste

Lørdag d. 11. februar 2023, kl. 11:00
Helligtrekongers Kirke, Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Efterfølgende frokost 45 kr.

I dåben hedder det, at alle døbte indpodes i Kristus. Denne sammenhørighed vises mellem alle døbte ved, at vi i Vallensbæk hænger æbler på vores dåbstræ i Helligtrekongers Kirke.

Nu er det tid igen til, at høste træet og denne gang er det for de døbte i perioden 30. juli til 31. december 2022.

Døbte, søskende, forældre, gudforældre, faddere, bedsteforældre, ja alle som har lyst, er velkomne til den børne- og familievenlige gudstjeneste og den efterfølgende spisning.

Vi beder om 45 kr. for frokost inkl. drikkevarer pr. voksen, mens børn spiser gratis med.

Af hensyn til madlavningen beder vi om tilmelding her på hjemmesiden senest den 3. februar.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 4364 0099 eller vallensbaek.sogn@km.dk.