Høstmarked

Dato Lørdag d. 31. august 2019, Kl. 09:00 til kl. 15:00
Vallensbæk Kirkes Sognegård, Kirkebakke Allé 9, 2625

For 11. år i træk danner pladsen omkring Vallensbæk Sognegård rammen om en hyggelig festplads med liv og glade mennesker.

En dag med kræmmer-og loppeboder, som sælger gamle ting og sager, brugt legetøj, håndarbejde, hjemmelavet marmelade m.v. Vi sælger også friskbagte vafler og friskpresset juice.

Overskuddet fra høstmarkedet går til menighedsplejen i Vallensbæk Sogn. Sidste år indbragte vores 10. jubilæums høstmarked et overskud på mere end kr. 23.000. Et flot tilskud til bl.a. julekurve og akuthjælp, der kan uddeles til trængte borgere i Vallensbæk.

Cafeen åbner kl. 9 med hjemmebagte boller og ost samt frisklavet kaffe/te til rimelige priser. Cafeen har åbent hele dagen med noget lækkert til frokost, hjemmebagt kage til eftermiddagskaffen, hjemmebagte vafler og andet godt. Hele overskuddet af dette salg går til Menighedsplejen.

Bestil en bod i god tid, for der er rift om pladserne!

Stadeplads er på 1 x 2 meter. Der forefindes borde, men du skal selv med bringe din stol.

Tilmelding og bestilling foretages ved at indbetale kr. 100,- på konto nr. 1551 konto nr.11 37 06 08

Husk at angive navn som reference.

Har du spørgsmål kan du ringe til Inger Andersen T: 28 35 19 53