Begivenheden har allerede fundet sted.

International gudstjeneste

Dato Søndag d. 29. september 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted
Brøndby Strand Kirkes Kordegne Kontor, Brøndby Strand Centrum 90, 2660 Brøndby Strand, Danmark
Vestegnens folkekirker

Kendskab gi’r venskab! Det er én af mange grunde til, at vi én gang om året fejrer international gudstjeneste i Glostrup Provsti. Vestegnen er mangfoldig – både etnisk, socialt, kulturelt og religiøst. Men også blandt kristne er der mange udtryksformer og traditioner, og når vi mødes med andre kristne, kan vi blive inspireret og nedbryde fordomme. Sammen med flere af de migrantmenigheder, der mødes i provstiets folkekirker, fejrer vi gudstjeneste denne sidste søndag i september i forbindelse med ”Fyld Danmarks Kirker.”

Gudstjenesten foregår på både dansk og engelsk. Du kan derfor roligt invitere dine naboer med – også selv de måske ikke taler så meget dansk. Efter gudstjenesten er der kaffe og samtale om ”mødet, der forandrede”.

Vær opmærksom på at gudstjenesten foregår i Brøndby Strand Kirke