Pejsestueeftermiddag: Når Gud bøjer sig

Dato Mandag d. 14. september 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Kirkebakke Alle 9, 2625 Vallensbæk
Synne Garff
Gratis / kaffe og kage 25 kr.

Hvordan får man mod på livet igen, når man har mistet et barn? Er blevet voldtaget eller tortureret? Har oplevet alvorlig sygdom? Eller måske selv har forfærdelige ting på samvittigheden?

Bibelselskabet støtter forfulgte og pressede kristne med metoden bibelsk sjælesorg, der er med til give traumatiserede mennesker livsmodet tilbage. International chef, Synne Garff, har rejst på kanten af krig, livstruende sygdom og religiøs fanatisme de sidste mange år og ført samtaler om tro, fortvivlelse og afmagt med forfulgte kristne, flygtninge, fængslede, aids-syge, børnesoldater, kirkeledere og traumeeksperter.

Med udgangspunkt i sin seneste bog, Når Gud bøjer sig, tager international chef, Synne Garff, tilhørerne med ud i verdens konfliktområder, viser billeder og reflekterer over, hvad det er Bibelens fortællinger kan, når de kombineres med psykologi og drøftes i grupper.

Når Gud bøjer sig er Synne Garffs personlige beretning fra en verden, de færreste har adgang til.

TILMELDING

Som følge af covid19 er der begrænset plads til efterårets arrangementer.

For at ingen skal gå forgæves, beder vi derfor om tilmelding på forhånd, enten:

tilmeldingsformularen - klik for at komme videre

• telefon 6049 3496 til Charlotte Kaas

• e-mail CHK@km.dk til Charlotte Kaas

På forhånd tak for hjælpen