MAR

Sted HTK, Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Sebastian Beresford
Æbleplukning

I dåben hedder det, at alle døbte indpodes i Kristus. Som I selv har oplevet – så vises denne sammenhørighed mellem alle døbte ved, at vi i Vallensbæk hænger æbler på vores dåbstræ i Helligtrekongers Kirke. Desværre har dette Corona-år fået udskudt høsten af en hel del dåbsæbler, så træet bugner af dem, og derfor holder vi ikke den sædvanlige æblehøst.

I har mulighed for at komme i 3 tidsrum , hvor I kan plukke æblet på dåbstræet, få en snak med en af de tilstedeværende præster og en forfriskning to go i kirkerummet til små som store æbleplukkere.

Vi håber på trods af alle Corona-hensyn og restriktioner, at I har lyst til at komme og plukke jeres æble til minde om dåbens gave.

Dåbsfamilierne vil modtage invitation og link til tilmelding.