Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 17. januar 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Sted Helligtrekongers Kirke, Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Stephan de Fønss

2. søndag efter helligtrekonger

COVID19 - retningslinjer i Vallensbæk Sogn:

• Frem til 28. februar 2021 skal du bære mundbind eller visir, når du går ind og ud af kirke, ikke når du sidder på din plads
  • Kravet om mundbind gælder ikke børn under 12 år
  • Ingen håndtryk, vi må også nøjes med et smil eller et vink, når vi mødes, og når vi går hver til sit
  • Husk at spritte af
  • Host eller nys i albuen
  • Hold afstand for din og alles sundhed
  • 45 deltagere samlet i kirken
  • Synliggørelse af, hvor det er muligt at sidde. Der er lagt puder ud på bænkene, der må du sidde. Kommer I fra samme husstand, må I gerne sidde tæt og rykke puden. Men der må ikke sidde flere på bænken, end der er puder til.

Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje. Alt er planlagt med forbehold for ændringer. Retningslinjerne vil løbende blive opdateret og justeret i forhold til det oplyste smittetryk. Det skal være sundhedsmæssigt forsvarligt at gå i kirke i Vallensbæk.