Dato Søndag d. 14. februar 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sofie Lindegaard
Børn gratis / voksne 25
AFLYST Fastelavnsgudstjeneste

Først fortæller præst Sofie noget fra biblen ved en sjov og spændende gudstjeneste for små og store. Så skal vi slå katten af tønden, hvis vi altså må. Der vil være præmier til kattekonger og - dronninger samt de flotteste, sjoveste, skøreste udklædninger. Vi sørger til slut for lidt at drikke og spise.

COVID19 - retningslinjer i Vallensbæk Sogn:

• Frem til 28. februar 2021 skal du bære mundbind eller visir, når du går ind og ud af kirke, ikke når du sidder på din plads
  • Kravet om mundbind gælder ikke børn under 12 år
  • Ingen håndtryk, vi må også nøjes med et smil eller et vink, når vi mødes, og når vi går hver til sit
  • Husk at spritte af
  • Host eller nys i albuen
  • Hold afstand for din og alles sundhed
  • 62 deltagere samlet i kirken
  • Salmesang til gudstjenesterne, derfor skal vi sidde mindst 2 meter fra hinanden.
  • Synliggørelse af, hvor det er muligt at sidde. Der er lagt puder ud på bænkene, der må du sidde. Kommer I fra samme husstand, må I gerne sidde tæt og rykke puden. Men der må ikke sidde flere på bænken, end der er puder til.
  • Nadver bliver også lidt anderledes, end vi kender det. Hvordan præcis forklarer præsten.
  • Kirkekaffen efter gudstjenesten gennemføres efter særlige retningslinjer

Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje. Alt er planlagt med forbehold for ændringer. Retningslinjerne vil løbende blive opdateret og justeret i forhold til det oplyste smittetryk. Det skal være sundhedsmæssigt forsvarligt at gå i kirke i Vallensbæk.