Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 14. november 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Helligtrekongers Kirke, Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Anker Sigfusson
Bachs Cellosuiter

Anker Sigfusson er uddannet cellist fra Det Jyske Musikkonservatorium med afsluttende Diplomeksamen i 1990. Han har været fastansat cellist i Ålborg og Sønderjyllands symfoniorkestre fra 1991 til 1996. Siden 1998 har han optrådt talrige gange som solist og kammermusiker i bl.a danske kirker.

Anker Sigfusson skriver: "Bachs Cellosuiter er unikke og ikke blot "cello-repertoire". Derfor besluttede jeg i 2015 - som den eneste cellist i verden - udelukkende at hellige mig Bachs 6 fantastiske solo-cellosuiter, for at opnå ultimativ fordybelse og perfektionering af suiterne. Jeg har spillet mindst 3 cellosuiter dagligt siden 2015, og det er yderst interessant at iagttage, hvordan suiterne positivt og konstant udvikler sig over tid, måned efter måned, år efter år, trods mine 56 år. Visionen er at spille 3 suiter dagligt til mine dages ende."