Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert "Yearning to breathe free" musik af Caroline Shaw

Mandag d. 25. oktober 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Helligtrekongers Kirke, Kirkebakke Alle 11, 2625 Vallensbæk
Vokalensemblet Dekorum, strygekvartetten Halvcirkel og Lars Jørgensen

Den kritikerroste amerikanske komponist Caroline Shaw har taget verden med storm! Til denne koncert kan du opleve den unge Pulitzer-vinders smukke og dragende musik, når Vokalensemblet Dekorum og strygekvartetten Halvcirkel spiller og synger værker af Shaw for kor og strygere. På programmet er bl.a. en dansk førsteopførelse af værket To the hands samt en uropførelse af et helt nyt arrangement for blandet kor og solobratsch af hendes værk Its motion keeps - lavet specielt til Vokalensemblet Dekorum af ensemblets kunstneriske leder, Bo Asger Kristensen.

Vokalensemblet Dekorum er en ambitiøs gruppe bestående af unge, erfarne korsangere. Med et erklæret mål om at være en skabende del af det danske musikliv arbejder koret for at bidrage med noget nyt og spændende ved hver eneste koncert. Om det skabende består i opførelser af overset eller glemt musik, nye arrangementer af det kendte og elskede eller helt ny musik komponeret specielt til gruppen, varierer. Men fælles for det hele er en anderledes måde at præsentere klassisk kormusik på.

Halvcirkel er en strygekvartet med base i København. Den er bedst kendt for sin progressive profil og eksperimenterende tilgang til det klassiske format. Kvartettens repertoire består primært af nyere klassisk musik og improvisation. Samarbejdet med nulevende komponister som bl.a. Terry Riley, Anders Meldgaard og Signe Lykke er centralt i Halvcirkels virke. Halvcirkel er modtagere af Statens Kunstfond Legatet “Den unge Kunstneriske Elite” 2020-2022.

Billetter via Billetto