Filmklubben

"Det handler om at spise noget god mad, se en god film og at få en god snak om filmen bagefter over en tår kaffe, inden vi går hver til sit".

Helligtrekongers Kirkes Filmklub drives af frivillige, som laver maden. Dertil kan man købe en øl, en lille flaske vin eller man kan dele en hel flaske.

En af sognets præster holder et oplæg om den film, der er på programmet.

Der betales et årligt kontingent for at være med i filmklubben, ligesom der betales for maden til hver filmklubaften.

Se Kulturkalenderen for den aktuelle pris.

Tilmelding og betaling sker online her på hjemmesiden og billetsalget åbner en måned før arrangementet afholdes.

For mere information omkring filmen, kan du hente en folder i Sognegården eller ring til sognepræst Maj Britt Færk Justesen T: 7210 0091

Kirkebil

Kan du ikke transportere dig selv, eller er du utryg ved at færdes om aftenen, kan du selvfølgelig bestille kirkebil til Filmklubben.

Kontakt kirkekontoret på tlf.: 4364 0099 senest onsdagen før.

De frivillige madhold forbeholder sig ret til ændringer i menuen.

Vi forbeholder os retten til ændringer af film.