Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Filmklubben

Det handler om at spise noget god mad, se en god film og at få en god snak om filmen bagefter over en tår kaffe, inden vi går hver til sit.

Helligtrekongers Kirkes Filmklub drives af frivillige - de frivillige laver maden, rydder op, og en af sognets præster holder et oplæg om den film, der er på programmet. Efter filmen er der en kop kaffe i Sognegården og mulighed for en snak om det, vi har set. Et medlemskab af filmklubben koster kr. 25,- Maden koster 75.- hver gang. Til maden kan man købe en øl, en lille flaske vin — eller man kan dele en hel flaske. For mere information: hent en folder om Filmklubben i Sognegården  — eller ring til sognepræst Maj Britt Færk Justesen T: 7210 0091

Kirkebil

Kan du ikke transportere dig selv, eller er du utryg ved at færdes om aftenen, kan du selvfølgelig bestille kirkebil til Filmklubben. Kontakt kirkekontoret på tlf.: 4364 0099 senest dagen inden kl. 13.00. 

De frivillige madhold forbeholder sig ret til ændringer i menuen:

"Grundet Covid-19 er vi desværre nødt til at afstå fra at lave mad i Sognegårdens køkken. I stedet vil maden blive leveret udefra som portionsanrettede kolde anretninger, men det vil stadig være vores skønne frivillige madhold, der kræser og hygger om jer." 

I skrivende stund:
I skrivende stund kan vi ikke vide, hvad efteråret 2020 bringer, men som det ser ud lige nu, forventer vi, at vi kan gennemføre filmaftenerne i trygge rammer og under overholdelse af alle regler og anbefalinger. 
Vær opmærksom på, at deltagerantallet indtil videre vil være lavere end normalt, og hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig til Charlotte Kaas (6049 3496) eller Maj Britt Færk Justesen (7210 0091). 
Vi glæder os meget til at være sammen med jer igen!

Filmklubben i Helligtrekongers Kirke

Der er ingen begivenheder.