Ungdomskoret

Vallensbæk Kirkes Ungdomskor består af omkring en flok piger i alderen 9 til 15 år, og repertoiret er alt fra gamle salmer og gospel til Beatles og Disney! Koret lægger sammen med korlederen planer og repertoire. Det betyder, at man er med til at bestemme, hvad der skal synges ud over de faste salmer og sange til arrangementerne. Børnene får løn for at deltage ved koncerter og gudstjenester efter aftale.

Koret øver hver onsdag kl. 16.30-18.15.

Har du lyst til at synge med? For at være med skal du kunne synge rent, kunne lide at synge og være pligtopfyldende.

Har du spørgsmål, så kontakt korleder Caroline Borello Lerche:
T: 6136 0505 eller  skriv til Caroline

When will it be over

Tekst og musik: Caroline Borello Lerche

Sang: Rikke Gustavsen, Jon Hollesen og Vallensbæk Kirkes Ungdomskor

Musikere: Jesper Løvdahl, saxofon, Thomas Raae, kontrabas og Caroline Borello, klaver

Spirekoret

Nyt i Vallensbæk Sogn - efter sommerferien vil vi starte et Spirekor for børn, der går i 2.-5. klasse.

Onsdage: kl 15.30-16.15
Ingen optagelsesprøve, det er gratis at deltage.
Alle er velkomne - både piger og drenge

>>> TILMELDING

Har du spørgsmål, kontakt korleder Caroline Borello Lerche