Leje af Sognegården

Sognegården kan lejes til begravelseskaffe,  hvis der ikke er andre planlagte aktiviteter.

Tidligere kunne lokalerne også lejes til dåbsreception og bryllupsreception, men det er desværre ikke længere muligt.

Begravelseskaffe

Vi tilbyder udlejning af  konfirmandlokalerne til begravelseskaffe efter aftale. Lokalet stilles til rådighed i 3 timer, personalet sørger for borddækning, kaffe og te, afrydning og rengøring.  Kontakt kirkekontoret for yderligere information.

Man sørger selv for kage til kaffen og/eller sandwich/smørrebrød samt evt. øl/vand.
Begravelseskaffe koster 50 kroner per person. Beløbet faktureres i forbindelse med de øvrige begravelsesudgifter.

For booking og planlægning kontakt kirketjeneren T: 72 10 00 96 eller skriv til kirketjeneren