Menighedsplejen

Siger man Høstmarked, Julemarked, Festlig Fredag og julehjælp, så må man i Vallensbæk også sige Menighedsplejen.

"Menighedsplejens formål er at varetage diakonale (kirkeligt sociale) opgaver over for sognets beboere, enkeltpersoner såvel som grupper og støtte Vallensbæk Sogns menighed med kirkelige projekter".

Menighedsplejen i Vallensbæk er en aktiv kreds af frivillige ildsjæle, som laver aktiviteter, som støtter op om og er med til at lave kirke og menighed i Vallensbæk. Menighedsplejen samler penge ind og deler dem ud til gode formål og arrangementer.

Menighedsplejen afholder gratis kirkefrokoster, arrangerer lejlighedsvis udflugter, og derudover kan man søge Menighedsplejen, ved at kontakte en af præsterne, om akuthjælp, sommerferie-hjælp og konfirmationshjælp.

Det er dog helt klart den årlige julehjælp, som vi er glade og stolte over, at modtage støtte til fra Lions Clubs salg ved den årlige Gadekærskoncert, som er vores første prioritet. For Menighedsplejen er det hvert år en mærkesag og glæde, at kunne være enlige, såvel som familier, til glæde og gavn i en dyr måned.

Ansøgning om julehjælp

Ansøgningsformular for 2022 er åben nu og skal være afleveret senest 11. december 2022. Julehjælpen, som er en julekurv med det meste af hvad, der sig hører til en julemiddag, skal afhentes i Sognegården.

Har du problemer med at udfylde formularen online, kan du kontakte en af sognepræsterne og så kan de assistere.

Du kan ansøge om julehjælp her.

Menighedsplejens bestyrelse

E-mail: menighedspleje@vallensbaekkirke.dk

Lone Christiansen, formand.

Inger Andersen, menighedsrådets repræsentant.

Lisa Rydendahl, menighedsrådets repræsentant.

Charlotte Holm, sognepræst.

Maj Britt Færk Justesen, sognepræst.

Sebastian Beresford, sognepræst.

Morten Jørgensen

Lise Olsen

Just Justesen

Anne-Lise Hilslev.

Bidrag til menighedsplejen

Skulle man have lyst til at give et bidrag til menighedsplejens arbejde, kan der indbetales på Menighedsplejens konto: 1551 - 11370608 eller mobile pay 96042.

Vil du være med?

Menighedsplejen søger altid nye ansigter og frivillige som brænder for den gode sags tjeneste og hyggeligt samvær. Kontakt os gerne på menighedspleje@vallensbaekkirke.dk for mere information.

Menighedsplejens aktiviteter

Der er ingen begivenheder.